lördag 1 maj 2010

Valborg 2010

Såg ni några häxor igår i fredagskväll? Inte vi iallafall, vi såg gammalt ris brännas för att ge plats för det nya. Vi såg elden tändas vid marmorbrukets utsikts plats. Blåsippor längs med stigen som ledde fram till kör och värmande eld. Tack för en sån fin upplevelse till våra vänner som bor tvärs över Bråviken.




På lördagen blev det första åket tillsammans med Forden, 1.maj tåget. I år var det inte lika fint väder och det har ju stor betydelse. Men vilken skönhet hon är iallafall våran fairlane. Tova gillade första åket, och var hur nöjd som helst med raggarmusik och biltåget. Ungarna var jätte duktiga, sitta stilla så länge, vi avslutande med en glass vid folkparken.



Våran Anton har börjat cross skola, och tyckte det var jätte läskigt när vi kom till första träningen, men när han väl kom på hur man skulle göra så var det full fart tills passet var över. Nu går det i knatte fart, såg sen hur det såg ut i de stora banorna och det går fort! Han hade jätte kul sa han. Pappa assistera bra första kvällen, sprang bredvid och hjälpte till med hojen. Roligt att de har ett intresse tillsammans.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar